2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı acil çıkış bâtınin kullanılacaksa o devir vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın muntazam testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin sondaj geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son kademe eleştiri bir öneme sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk dokumanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, konstrüksiyonnın kullanım derslikı üzere faktörler hatırlı olmaktadır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın kapısı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla omuz omuza prosedür adımları ekseri şunları karınerir:

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince alıngan davranıyoruz.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların yanı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın kapısı fiyatları ürün yangın kapısı özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen temel aktif bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page